Akvaryum dizaynına dikkat arkadaşlar :|
Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi birazcık bilgi ve acımı paylaşmaktır . Az önce aşağıdaki resimdeki betta crown tail'imi kaybettim . Çünkü akvaryuma dekor verirken taşlarla süsledim ama hata yapmışım . Betta çok meraklı bir balıktır . Ufacık birşeyin hareket ettiğini görse peşinden gidip ne olduguna bakar bu bazen bende olduğu gibi kötü sonuçlana bilir . 3 ghost karidesim ve 1 crown tail betta(aşağıda gördüğünüz) 30 lt bir tankta beraber huzurlu şekilde yaşıyorlardı . Taaki bizim betta karidesi izleyip peşinden gidene kadar betta karidesi izleyip taşların arasına sıkışmış ve az önce öldüğünü gördüm . Yem saati gelince birde baktım betta ölmüş taşların arasından ölüsünü çıkardım . Lütfen betta akvaryumu kurarken dikkat edin bettanın girebileceği ufak ve dar alanları kapatın. Kötü sonuçlanabilir
![Tebessüm](smileys4/smiley1.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ahmet bey çok teşekkür ederim . Evet gerçekten çok meraklılar ve hertürlü balığa kafa tutuyorlar buda bi dezavantaj :) bu balığın 2 sabıkası vardı :) bi 7 cm lik semenderimi öldürdü birde 6 cm'lik colisa gurami :) hayırlı iftarlar :)